Orakel van Almere: Referenties

MOEITELOOS VERDER GAAN

Gisteren heb ik tijdens een vrouwenbijeenkomst in #Almere een inzichtsessie gekregen van #IsabellePeper Isabelle noemt zichzelf #hetOrakelvanAlmere. En wat zij doet is dat zij mensen verbindt met hun #kern waardoor ze #moeiteloos verder kunnen gaan. En laat dat nou precies mijn allergrootste verlangen zijn ???

Tijdens de inzichtsessie kwam naar voren dat ik nog niet ben waar ik wezen wil, maar wel op de juiste weg ben. Ik voel zelf het ongeduld van mijn ziel ? (tenminste zoals ik het ervaar). Het licht aan de horizon schijnt me al tegemoet ✨ en ik wil daar zijn ?

Tijdens de sessie met Isabelle kon ik trouwens voelen hoe het voelt om er al te zijn. Om aangeland te zijn bij mijn kern. Ik stelde haar ondertussen allerlei vragen over hoe ik er zelf zo snel mogelijk zou kunnen komen en blijven.

Nu weet ik dat ik juist word uitgenodigd om te genieten van waar ik nu ben, van het pad wat ik nu aan het lopen ben. Vertrouwen te hebben in het weten dat er nog meer moois in het verschiet ligt en ondertussen VOLOP GENIETEN van wat wat er al is en dat het HELEMAAL GOED is zoals het NU is ??✨

Dit was alleen maar een hele korte sessie van ongeveer 15 minuten. Isabelle geeft ook meer uitgebreidere sessies en ik vraag me af als ze in zo’n korte tijd al zo de kern kan raken wat er dan gebeurt in een langere sessie. Als ik voel dat het daar de tijd voor is ga ik dat zeker ondervinden ?✨
Denise Boomer
, De kracht van zacht

Bij een review geef ik zelden het maximum. Gewoonweg omdat er altijd nog wel wat te verbeteren valt. Dat is in het geval van een review schrijven voor Isabelle ondenkbaar. Zoals vele anderen was ik op een punt aangeland waarbij ik me als control-freak machteloos voelde. Was de grip compleet kwijt. Dat resulteerde in een langdurige periode van apathisch zijn. Mensen die me kennen weten dat ik regelmatig mijn hart lucht op Social Media. Ook in dit geval. Het was Isabelle die tussen de regels het verhaal las als geen ander. Wat volgde was een sessie vol verwondering, herkenning, interne conflicten en uiteindelijk… licht! De donkere wolken werden ineens uiteen gejaagd en wat Isabelle vertelde kwam eindelijk binnen. Hier kan ik wat mee! Het wonderlijke is, anderen merkte dat ook op, dat ik veel al wel wist, maar dat de wolken het zicht (en het gevoel) belemmerde. Anderzijds was het mooi te zien gebeuren dat zelfs Isabelle een kant van me naar boven haalde die ik zelfs voor haar verborgen had weten te houden. Naast het mooie inzicht dat ik meenam na het gesprek, is dat een belofte die ik me in de auto deed. Laat zien wie je werkelijk bent! Er staat nog veel te gebeuren. Ik gun iedereen die met deze uitdagingen zit een sessie met Isabelle toe. Het zal je leven absoluut verrijken. Namasté en een warme knuffel.Henk Struik, PC Privé Support

Lieve Isabelle, Woorden schieten te kort om jouw talent te beschrijven. Wij hebben elkaar in augustus ontmoet nadat ik behoorlijk uit balans jou om raad vroeg. Mijn werkzaamheden in de afgelopen jaren hadden hun tol geëist en ik was volledig mijn gevoel en creativiteit kwijt. Ik bevond mij de afgelopen jaren en zeker de laatste twee jaren in een mentale rollercoaster die geen begin en geen eind meer had en die langzaam begon te kapseizen voor zover die dat al niet had gedaan. Achter in jouw tuin, zittend aan jouw tafel met een heerlijke grote mok dampende koffie in mijn hand begon mijn reis.

Geheel onbevangen liet je mij mijn verhaal doen en luisterde je aandachtig. Jouw open mind was ontwapenend en toen je jouw eerste reflecties met mij deelde werd ik daar gelijk al heel blij van. Enige tijd later besloten wij in het park dicht in de buurt van jouw huis, ons gesprek te vervolgen. Wandelend in het park vervolgde ik mijn verhaal terwijl jij steeds aandachtig naar mijn verhaal bleef luisteren. De sfeer was uiterst ontspannen. Zoekend, schouwend en gravend probeerde je door aan mij verschillende vragen te stellen tot de kern van mijn essentie te komen. En, op een gegeven moment viel bij jou het ‘kwartje’ en kon je mijn ‘kwaliteiten en talenten’ exact verwoorden. Enkele dagen na ons gesprek kreeg ik een uitgebreid schrijven van jou met daarin heel precies verwoord wat jij bij mij had aangevoeld en wat mijn specifieke talenten en kwaliteiten zijn.

In de maanden na onze sessie bleef ik toch nog zoeken en graven naar de kern in mij, die jij zo goed had beschreven. In die maanden bleef jij mijn stroom van vragen trouw, geduldig, inspirerend en puur beantwoorden. Deze periode was blijkbaar nodig om mijn creatieve energie weer aan het stromen te krijgen. Al die tijd bleef je aan mijn zijde en zorgde voor steun, reflectie en soms een kleine correctie. Jouw schrijven van augustus was ik in alle eerlijkheid in mijn proces een beetje vergeten en was deze daardoor op de achtergrond geraakt. Totdat vanmorgen op 31 december bij mij het weer begon te stromen en ik het voorzichtig weer begon te voelen. Ik voelde mijn creatieve en artistieke energie weer. Ik ervoer subtiele schoonheid en balans, maar nu met dat verschil dat ik weet wat ik voel en wat ik zie.

Ik had na de sessie bij jou in augustus mijzelf voorgenomen om verslag te doen van mijn aangename ervaringen met jou als coach om die met jou te delen, maar dat liet toch nog even op zich wachten omdat ik nog niet klaar was met mijn eigen proces. Ik moest eerst nog een persoonlijk traject doorlopen om te landen in mijzelf om ook zelf te ontdekken wat mijn specifieke talenten en kwaliteiten zijn. Oudejaarsochtend zocht ik in mijn e-mail het verslag dat jij in augustus voor mij had geschreven weer op. En weet je wat nou zo bijzonder is, het verslag komt één op één overeen met wat ik nu weer in mijzelf heb ontdekt. Het komt volledig overeen! De cirkel is nu rond.

Lieve Isabelle, ik wil je heel erg danken voor de liefdevolle en standvastige begeleiding in de afgelopen maanden. Heel bijzonder!

Dankjewel! Alexander Plooij Connecting Fields

Welke tekst gebruik je als in woorden nauwelijks te beschrijven is waar Isabel toe in staat is? Als iemand zich neer zet als ‘orakel’ waarvan de definitie is:
een persoon of bemiddelaar die beweert over profetische gaven te beschikken en in staat is een door een godheid ingefluisterde boodschap te brengen” (aldus Wikipedia).

Isabel gaat op zoek naar jouw kern. Isabel laat je zien waar je staat. Isabel voelt en vertaalt. Isabel inspireert. Isabel geeft duiding. Isabel leert je te vertrouwen. Op een intelligente, niet zweverige, maar bijna fluïde wijze met een vleugje humor onderzoekt Isabel samen met jou wie jij in de kern bent en wat jij in dit aardse leven te doen hebt.

Ik was er bijna. Dat wist ik. En toen ik Isabel ontmoette was dát exact wat zij mij terug gaf. Ze zei: “je bent er bijna hè?”. En ik dacht, wów als jij dat weet, voelt, ziet, ervaart, dan ben jíj de aangewezen persoon om mij te helpen bij juist dat laatste stukje. Dat waar ik al een tijdje mee bezig was en niet helemaal afgerond kon krijgen. Na mijn zalige, verhelderende sessie met Isabel weet ik nu wat ontbrak, en kan ik niets anders dan rust en vertrouwen voelen. Isabel heeft mijn innerlijk licht weer ontstoken. We hebben mijn boodschap helder gekregen. Ik weet waartoe ik hier ben en wat ik te doen heb. En daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Liefs, Mirjam van Gaalen, Miss Canvas

Lieve Isabelle, je hebt me precies aangereikt wat ik nodig had! De hele wereld zou mogen weten wat de waarde is van een gesprek met HET ORAKEL VAN ALMERE. Monique le Grand, Time2Heal n.a.v. minisessie

De sessie met Isa heeft mij nieuwe informatie gebracht op zowel inzichtelijk niveau alsook op de praktische vertaling daarvan. Er zat vanalles in wat op dat moment nodig was: zowel aansporing op een stuk waarop ik weerstand had alsook relativering op een stuk waar ik geneigd was stappen over te slaan. Na de sessie kwamen er nog spontaan aanvullende inzichten naar boven, dus het proces heeft nog even doorgewerkt. Steekwoorden: inzichten, praktische handvatten, motivering, overzicht, perspectief, planning, staartje. Theia Ruffini, Miragli n.a.v. minisessie

Onzekerheid als professional, dat zat mij zo enorm dwars! Ik kon mij volledig uit het veld geslagen voelen door die onzekerheid. Zo lastig was het dat het mij in de weg begon te zitten. Ik wil een duidelijk product, een duidelijke visie, een eenduidige boodschap. En dat lukte niet door mijn onzekerheid over mijn eigen cappaciteiten.
Met Isabelle kan ik echt praten! Niet kletsen, niet oppervlakkig, geen vaste maniertjes of technieken. Zij ziet jou echt en kruipt naar binnen om dat aan te raken wat naar voren mag komen. Al mijn verdedigingsmechanismen, afweer en foefjes om niet naar mijn pijn te kijken, weet ze te benoemen en te omzeilen. En dat op zo’n respectvolle manier, dat ik mij volledig gezien en gehoord voel.
Zij weet door de juiste vraagstelling en opmerkelijk sterk inzicht je naar binnen te leiden naar dat wat veranderd mag worden. En daar bleef het niet bij.
Vanuit dat punt van pijn en verwarring kan zij de draad weer oppakken. Ze gaf mij inzicht in mijn eigen kunnen. Liet me mijn successen voelen, mijn kwaliteiten zien en mijn talent waarderen. Kortom mijn basis werd neergezet. Een gefundeerd gevoel van mijn cappaciteiten en vaardigheden als professional. Haar zuiverheid in het inzicht en haar zuiverheid in hoe ze mij benaderd heeft mij enorm geraakt.

De volgende dag nam ze nog even contact met mij op, om te horen oe het gaat. En hoewel ik in eerste instantie niet zoveel merkte van de invloed van het gesprek. Heeft het in mijn basis iets wezenlijks veranderd. Er groeit een vertrouwen in mij dat ik niet eerder heb gehad. Als ik de onzekerheid voel opkomen voel en zie ik Isabelle weer bij me zitten. Zij wijst me er dan op bij mezelf te blijven en mijn waarde te zien.

Als je de behoefte heb om met 1 gesprek iets in je leven echt aan te pakken, maak dan een afspraak met haar. Met haar uitzonderlijk vermogen mensen te “lezen”; Verandering gegarandeerd!, Annette Hoorn, Vrijbuiten

Ik heb Isabelle ontmoet bij een open coffee in Dronten en omdat ik wel wat duiding kon gebruiken heb ik een afspraak met haar gemaakt. Nou, daar heb ik geen spijt van gehad! Nadat zij mij enige tijd had aangehoord stelde zij mij enkele vragen om vervolgens feilloos tot de kern van het probleem door te dringen. Zij doet dat op een heel prettige wijze en volledig in verbinding, respectvol en vertrouwelijk. Zij is een open en vriendelijk persoon met de nodige humor, wat het gesprek met haar naast erg verhelderend ook heel aangenaam maakte.
Na ongeveer drie tot vier weken heeft zij contact met mij opgenomen om te vragen hoe het gaat. Dit hoort standaard bij haar nazorg en heb ik als zeer positief ervaren, immers verandering is niet altijd eenvoudig en kan de nodige vragen oproepen. Daar speelt zij op in en zoals gezegd was dit “nazorggesprek” erg constructief.
Het was en is voor mij verbluffend hoe snel en goed Isabelle tot de kern van het probleem kan doordringen en dan met de juiste adviezen komt om hier mee om te gaan. Werkelijk bijzonder en zoals gezegd is zij een fijne persoonlijkheid om mee om te gaan. Dus als je wel wat advies kunt gebruiken op de gebieden waar zij in gespecialiseerd is, dan is zij een absolute aanrader. Harmen Middelkoop

Fijn en warm gesprek. En eindelijk begrijpen waarom ik voel wat ik voel en wat de oorzaak is. Hierdoor geleerd hoe met bepaalde dingen om te gaan en wat belangrijk is. Dank je Isabelle! Ellen Stel, Ellens Party Bites

Ik was al goed op weg met mezelf terugvinden maar ik was er nog niet helemaal. Toen ik Isabelle tegenkwam op een netwerkborrel voelde ik dat ik een sessie van haar nodig had. Direct na het weekend heb ik met haar gebeld en vervolgens een afspraak met haar gemaakt.

Het belangrijkst wat mij is bijgebleven bij onze sessie is dat ze me vertelde dat ik dat ik stond als een huis en dat ik niet omver te krijgen was. Dat is me bij gebleven en als het dan wat moeizamer ging, zei ik tegen mezelf “je kan het want je staat als een huis en je bent niet omver te krijgen”.

Dat heeft me ver gebracht. Opgeven is nu geen optie meer. Momenteel doe ik alleen dingen die ik leuk vind en verdien bovengemiddeld. Ik heb mijn vrijheid terug en dat voelt heerlijk!

Dank je wel Isabelle, Liefs Tessa, Anders je inkomen verdienen

Jolanda HerediaLieve, bijzondere Isabelle, orakel van Almere,

Tja de wandeling….ik had er al vaak over gehoord en al eens eerder een mooi gesprek met je gehad, maar dit? Mijn vraag was ‘waarom durf ik niet te shinen?’. Ik kwam er maar niet achter en zat vast.

Wat is er toch met ons vrouwen en onze bescheidenheid? Als kind stond in op een podium in het Vondelpark, leidde ik mijn vriendinnetje in een majoretteclubje, zeg maar kippetje de voorste. Ergens is het mis gegaan. Komt dat door ervaringen, zit het in de vrouwenlijn en is het genetisch bepaald of is te vaak gezegd ‘doe niet zo raar, wees maar rustig’.Whatever, ik wil er vanaf! Ik wil trots zijn op wat ik kan en wat ik heb bereikt, me dunkt dat is best wel wat.

Tijdens de wandeling praten we hierover en komen mensen met honden tegen, fietsers en af en toe bukt Isabelle en geeft mij een klavertje4.
Hmmm, hoe zag ze dat van verre? We kwamen zelfs een dood molletje tegen.
Isabelle luisterde, stond soms stil om te voelen en wees mij op dingen die ik niet zag. Zag ik niet dat we steeds dezelfde mensen tegenkwamen? = ik blijf maar vast in dezelfde gedachten en overtuigingen.
De dode mol = waar ben ik blind voor, wat zie ik niet? Mijn talent, kwaliteit, grootsheid (beetje jammer dat ie dood was:))
Ik liep de hele weg snel = voel het heden en je succes i.p.v. me alleen maar op mijn doel te richten.
Nadat ik dat door haar coaching en liefde ging voelen kwamen we andere mensen tegen, ik kreeg aandacht voor wat we tegenkwamen.
Dit had ik niet door maar kreeg ik een dag later in een uitgebreid verslag.

Ik ben veranderd na de wandeling met Isabelle, ik durf meer, ik zie mijn eigen licht en voel tot in mijn ziel dat ik wat te bieden heb.
Ik ben trots op mezelf.
Aan iedereen: Gun het jezelf want je verdient het! Jolanda HerediaEnergyfound

Soms kom je iemand tegen, net iets te vaak op plekken die kilometers uit elkaar liggen, dan borrelt er bij mij een leuke nieuwsgierigheid, zo ook in ons geval.
Elkaar kort gesproken, vervolgens online verbonden, nog niet helemaal wetend wat je nou doet.
Maar vanuit mijn binnenste een diep en warm gevoel bij jou.
Na nog een aantal korte ontmoetingen, de laatste op een woensdagochtend, dezelfde middag stond ik voor een moeilijke keuze.
Jou gebeld voor peptalk, ik had je nodig om sterker te voelen wat ik eigenlijk al wist, maar het door jou het kijkje naar binnen naar mijn verstand en echt dat voelen had ik nodig.
Wat er sinds mijn ontslag gebeurt is, is onbeschrijfelijk, mijn dankbaarheid is oneindig, mijn energie is geen stromen als nooit tevoren.
Mensen en opdrachten komen op mijn pad, ik voel me sterker, rijker, groeiend!
Jij bent mijn wereldverbeteraar, mijn inspirator, mijn thinkspirator.
Nu weet ik wat je doet!! Alle liefs xxx Mariska van Woerden n.a.v. een mini(bel)sessie

Ondernemen is voortdurend bijsturen en zoeken naar de juiste koers. Mijn bootje kwam even in de miste raakte stuurloos. Een gesprek met Isabelle gaf mij veel inzichten.

Isabelle is als een kompas. Haar blik is open en helder. Al pratend vangt het zeil de juiste windvlaag en vind je de juiste koers weer.
Dank Isabelle! Ik heb het roer weer in handen! Marjolijn Ploeger, Tijd voor Boeken

Gisteren een prachtig inspiratie moment gehad met Isabelle. Ze voelde snel aan waar mijn uitdaging ligt op dit moment. Vertragen, stil staan bij wat er is. ‘ik ben’. In plaats van zoeken naar antwoorden bij anderen, terwijl deze al in mij aanwezig zijn. Dat ik echt mag geloven in mezelf en mijn eigen koers mag varen. En zo mooi dat zij mijn gaven zag en het ook zo goed kon benoemen. Dit alles besproken tijdens een heerlijke wandeling. Ze gaf mij het gevoel van waardering, liefde en verbinding. Miranda Gaasterland, Kleur jouw Zijn

Isabelle is brilliant in finding the underlying patterns that you are not aware off. She helps you clarify issues you may be struggling with. I recommend her for anyone who needs clarity, direction or a way out of circular thinking. Roy Martina MD, bestselling author Roymartina.com

Lieve Isabelle,
Dank je wel voor de mooie wandeling die ik afgelopen week met jou mocht maken. Het was bijzonder! De pittige regen maakte mij niets uit. Eigenlijk heb ik hem amper opgemerkt. (Alleen mijn doorweekte schoenen en broek waren getuige van de hoeveelheid water die moet zijn gevallen…;-))
Ik vond onze wandeling bijzonder omdat jij er met je volle aandacht voor mij was en ook de dingen opmerkte die ik niet zag. Letterlijk en figuurlijk. Je intuïtieve manier van coachen vond ik erg fijn. Net als de symboliek die we overal tegenkwamen. Bijvoorbeeld dat ontzettend grote open hart in een boom. Bam, die raakte mij, want dit is precies wie ik ben en wil zijn.
Ik voelde de hele tijd jouw liefde en dat ik precies zo mocht zijn als ik ben. Heerlijk. Bekrachtigend. Wat ik al langer weet heb ik met jou weer helemaal mogen doorvoelen. Er is een enorme ruimte gekomen. Ruimte voor mezelf. Die ik mezelf vaak niet gun(de). De ruimte om 100% trouw te zijn aan mezelf.
Je hebt me laten zien dat mensen om me heen onzeker worden als ik me niet echt laat zien. En dat ik daarmee voor mezelf situaties creëer waar ik niet op zit te wachten. Ook je kijk en nadruk op systemen (bv. mijn gezin) vond ik verfrissend en waardevol. Daarmee heb je me verder geholpen ook al kan ik nog niet precies onder woorden brengen hoe. Ik geloof dat je me onder meer vroeg: wat doe jij voor het systeem, wat beteken jij ervoor? Dat gaf me helderheid over hoe belangrijk en waardevol mijn rol thuis is, en niet alleen daar. Het heeft me er weer aan herinnerd, het weer op mijn netvlies teruggebracht.
En ook je woorden over de oude en de nieuwe wereld waren raak. Je weet te benoemen wat ik voel en laat me daarmee zien dat ik niet gek ben. Sterker nog, ik voel dat we 2 ‘soulsisters’ zijn.
Ik heb je toevertrouwd dat ik het allerliefste weer (meer) wil gaan coachen. Dat ik ook anderen wil helpen om hun hart te openen voor zichzelf. Want dat is wat ik heel sterk voel: dat ik bij iedereen die ik tegenkom heel snel het hart zie. “Ik zie jouw hart en je schoonheid nog voordat jij hem ziet”, zo zei ik het en dat meen ik. Ik heb zoveel liefde in mij en kan jou helemaal ontvangen. Zonder oordeel. Precies zoals je bent. En ik voel en weet zeker dat dit is wat ik moet doen. Omdat dit mijn talent is en ik op die manier bijdraag aan het versterken van vrede en universele liefde. En weet je, de afgelopen week heb ik al 4 coachingsgesprekken gevoerd!
Lieve Isabelle, ik weet dat als ik dansend door het leven ga, ik alles kan creëren wat ik wil. Onze wandeling heeft er sterk aan bijgedragen dat ik juist dat nu doe: dansen, licht leven, spelen, ontdekken, plezier hebben… Je zei tegen me: “het gaat stromen als je doet wat het belangrijkst voor je is.” En dat klopt precies.
Mooi werk doe je. Dank je wel!
PS. Vandaag heb ik ook nog eens je lieve mail ontvangen over de kern van onze wandeling en jouw nazorg. Geweldig! Je bent een schat! Julia Arnscheidt, Schrijven met impact

Al een hele tijd zat ik er tegen aan te hikken om een andere weg in te slaan met mijn bedrijf. Ik doe heel lang twee dingen tegelijk en dat ging niet langer. Dankzij een heel goed en fijn gesprek met Isabelle, kreeg ik de bevestiging van wat ik écht graag wil doen. Dat was zo fijn! Eigenlijk een soort schop onder m’n kont, want ik wist het al heel lang. Maar soms heb je iemand nodig om je dat inzicht te geven.

Sinds ik besloten heb te stoppen met het een en te focussen op hetgeen waar ik heel blij van wordt, lijkt alles een stuk soepeler te gaan.

Gesprekken met mensen verlopen soepeler, kansen bieden zich nog duidelijker en sneller aan. Ik ben er nog niet, maar er zit duidelijk veel beweging in. En veel positieve energie! Samira Salman, Eventgoodies

Ik ken Isabelle Van het netwerken en zij is altijd aardig en vriendelijk; eigenlijk hetzelfde he. Gisteren heb ik aangegeven waar ik mee worstel en zij gaf zeer nuttige feedback waar ik weer mee uit de voeten kan. Best bijzonder in dit geld en economie ( alweer met elkaar te maken ) geheel dat iemand ook weleens zo wat tips mee geeft. En ik vind het zo een mooi gekozen naam; Thinkspirator; duidelijk en creatief en de eerste 2 letters van thanks Special Lady! Manuela de Koning, Themacadeaus

Ik vond het een fijn consult. Het gesprek heeft mij goed gedaan. Er is meer rust en vertrouwen voor mijn verdere pad. Ik kan hier zeker mee verder. anoniem

Jolanda HerediaThinkspirator….Ik had nog niet helemaal in beeld wat de gave van Isabelle is.
Tijdens een autorit op weg naar een bijeenkomst van Bewust Ondernemende Vrouwen kwam ik erachter.

Ik ben bezig met de start van een centrum voor natuurlijk genezen. We spraken over de huur van een bepaalde locatie. Ik vertelde dat de bemiddelaar mij op de open dag een vervelend gevoel had gegeven. Ze was niet echt eerlijk en walste over mijn mening heen.
Op dat moment zie ik een auto zoals die van haar en zeg: “Hé, dat lijkt de bemiddelaar wel” En verdomd dat was zo.
We haalden haar in en we keken naar haar.
Isabelle zei meteen “het is niet zomaar dat we haar zien, je moet beseffen dat je altijd met haar te maken krijgt. Wil je dat wel? Viel het je op dat zij jou niet zag en strak haar richting volgde”.
Het opende direct mijn ogen, want inderdaad voel ik mij niet gehoord of gezien door E.
Ze doet alsof we hetzelfde doel voor ogen hebben, maar dat is helemaal niet zo.

Ik ga nu veel krachtiger en zelfverzekerder de onderhandeling in, want ik weet nu wat mijn gevoel mij wilde zeggen. Gelukkig begreep Isabelle, wat ik niet meteen begreep! Jolanda HerediaEnergyfound

ingrid-rozemaIk ben bij Isabelle terecht gekomen omdat ik heel erg aan het twijfelen was over welke kant ik nu met mijn bedrijf op wilde gaan. Waar doe ik goed aan? Wat past bij me? Hoe groot wil ik groeien? etc. Ik had Isabelle daarvoor al een keer ontmoet bij een event en had direct het idee dat ik graag een keer met haar zou willen sparren. Dat heb ik gedaan en dat heeft me veel gebracht!

Isabelle is een ontzettend betrokken & warm persoon. Iemand die met beide voeten op de grond staat maar ook iemand die je uitdaagt om na te denken over meer dan praktische zaken, resultaten & dagelijkse doen.
Isabelle weet het breder te trekken en haalt je uit jouw eigen beperkte kijk op je situatie. Ze stelt gedurfde vragen die maken dat je nadenkt over waar het écht om gaat. Ik ben het gesprek met Isabelle uitgestapt met een tollend hoofd maar ook met een enorm fijn en gesteund gevoel en de overtuiging dat ik er een ‘friend for live’ aan heb overgehouden. Ik ben enorm geholpen met de handvatten die ik van Isabelle heb gekregen. En echt waar…. je snapt er niks van…. maar ineens beginnen er dingen zomaar op hun plek te vallen.
Isabelle, dankjewel dat ik jou heb mogen leren kennen! Ingrid Rozema, Krachtaardig

In voor mij lastige tijden, eten met Isabelle! Een goed gesprek, een heerlijk diner en zo tussen de gangen door bijpraten over vele zaken zoals je dat met een bekende doet. Ineens vloeien er tranen aan Isabelle’s zijde. Ze zegt “je kind heeft intens verdriet”! Intens verdriet? Ik schrik. . Natuurlijk wist ik het wel maar hoe kon zij dat nou weten? Hoe kon zij haar voelen. Ik ben geraakt die avond. Tot diep in mijn hart. Voor het eerst besefte ik als ouder pas echt dat mijn kind verdriet beleefde. Ik wist van mijn kind haar moeilijke tijden, maar nooit had ik dat ook echt gevoeld. Isabelle heeft het wel gevoeld en dat gevoel daar ter plekke bij mij neer gelegd. Bewustwording van het echte verdriet van mijn kind door Isabelle’s ogen. Heel bijzonder. Dank je wel Isabelle.Brigit van der Steeg Retaildrive.nl

mw I know Isabelle for quite a while now and am genuinely happy to have crossed her path. She is a wonderful and caring person who masters communicational excellence both for business and private life. She is asking the right questions, adds lessons from her vast related knowledge and guides challenges to higher levels in order to enable you to find the keys yourself. As we are all students in this age of transparency, in Isabelle we find one angel of a guide. Living some hundred kilometers away from Isabelle, I am thankful to be able to seek her guidance through online-video-chats and highly recommend it. Michael Wedekind

linetAls mentor, counselor, trainer, besef ik dat ik mijn eisen wel hoog stel als ik ‘gespiegeld’ wil worden door een professional. Het leuke met Isabelle is dat het lijkt alsof we weer eens even “gewoon”een gesprek hebben samen, maar in no-time zitten we op “ziels- hartniveau” en dan gebeurt er opeens een wonder: Isabelle laat me dan glashelder de volgende stap zien die ik te gaan heb met mijn missie. Woorden schieten hiervoor echt te kort, heb alleen maar heel veel zin om dit in praktijk te brengen. Ik kan het je verder niet uitleggen, kan alleen maar zeggen/ stamelen… “ervaar het zelf”. Linet Warburg

willemIsabelle ontmoete ik op een netwerk bijeenkomst, vrij direct zag ik aan haar hoe zij de aandacht gaf aan de persoon die sprak in aanwezigheid van enkele ondernemers. Uit die aandacht of wel het luisterend oor, heeft zij een bijzonder spiritueel vermogen om met jou een gesprek aan te gaan en kijkt waar bij jou knelpunten zitten zowel zakelijk als privé en met die knelpunten kan zij met jou die hobbels waar jij dagelijks mee wordt geconfronteerd en met heel veel energie om die te proberen op te lossen, in enkele gesprekken jou daar in bijstaan en dat jij tot een openheid komt om op een andere of betere manier mee verder te gaan en niet te blijven hangen in jou dagelijkse knelpunten.

Neem nou maar eens gewoon contact met haar op dan zal je zien wat een rust en inzicht dit kan geven bij jou en dan kun je weer met een lach en de kracht verder. Het contact dat ik heb gehad heeft mij zeker geholpen om weer in het gareel te komen. Succes, Willem Mulder

Ik zeg ook met graagte dat onze ontmoeting me recht in mijn hart en ziel raakte. Zeer veel dank voor de manier waarop je naar me wilde luisteren en ik door en via jou met mezelf mocht praten. Het was heel prettig en bijzonder. Zo’n ontmoeting herinnerd me aan de weg die ik graag bewandel. Hoe ik me graag voel en ik echt mezelf wil zijn. Je vrolijke enthousiasme en open houding voelde zo vertrouwd dat ik me direct wilde openstellen. Ik voelde na een korte tijd van aarzeling dat ik even van de gelegenheid gebruik mocht maken om via jou met mezelf van gedachte te moeten wisselen. Ik had onze ontmoeting nodig. Je hebt me een enorm waardevol inzicht gegeven. Bedankt voor je mooie woorden over onze ontmoeting en dat je me ziet. Marco

gerhard2Ik liep met enkele problemen rond, die ik maar niet kon oplossen. Door een gesprek met Isabelle kwam er helderheid voor me. Ze gaf me tips en adviezen hoe ik zaken kon veranderen. Ze heeft wijsheid en inzicht.
Door het uitstekende gesprek en haar kwaliteiten als geïnteresseerd luisteraar heb ik me opengesteld. Dat heeft bijzondere resultaten opgeleverd. Als ik in de toekomst weer advies nodig heb, zal ik Isabelle zeker inschakelen. Gerhard te Winkel, Gerhardtewinkel.nl

nellekeIsabelle Peper kan door de tijd voor je te nemen tijdens een gesprek om tafel of met een wandeling en naar je verhaal te luisteren duidelijk maken wat er met je aan de hand is en advies geven welke kant je op kunt gaan om meer balans in je leven te hebben. Voor mij heeft het betekend dat rust nemen en van een aantal dingen afscheid nemen meer rust heeft gegeven. Nelleke de Vries, Verpakte lucht

riaNa een eerste ontmoeting met Isabelle was een afspraak snel gemaakt. Daar was een warme, belangstellende klik de oorzaak van. Tijdens de wandeling heb ik me regelmatig verbaasd en verwonderd over de doortastende vragen die Isabelle mij stelde. De vragen deden ertoe: Isabelle tastte en zocht en kwam àchter mijn antwoorden te kijken… sprak uit wat ze zag en dat bleek wáár te zijn… een gevoel van ‘bloot’ heeft dagen lang om mij heen gehangen met als gevolg dat het ging wennen… en ik er mee aan de slag ben gegaan. Het heeft mij een gevoel van ‘gezien’ gegeven en daarmee zelfvertrouwen. Met dit inzicht en zelfvertrouwen heeft mijn leven een enorme wending gemaakt, waar ik heel blij mee ben.
Als je wilt weten of Isabelle met jou ook die klik heeft, kan ik alleen maar zeggen: DOEN. Ria Elstgeest

veraMijn gesprekken met Isabelle Peper komen binnen. Zij weet mij te raken met één woord, één zin wanneer ik me in een stortvloed van ideeën bevind.
Haar scherpzinnigheid, haar humor, haar betrokkenheid maakt dat ik weer focus heb en een stapje verder kom. Vera Vandervesse, Vera Vandervesse

Isabelle heeft mij gecoacht bij de start van mijn eigen onderneming. Isabelle is heel goed in staat om mensen snel te doorgronden en je daarop aan te spreken, vooral op die zaken die je zelf graag wilt ontkennen. Isabelle werkt als een spiegel, heel confronterend, maar zeker leerzaam.Thea Thibaudier, Thizo HR

Omdat
jij
N meester verteller bent
Kan toveren als het ware
met taal…
…….woorden
Energie over kan brengen via het gesproken woord
omdat
Alles liefde is✨
Alles
Zijn het woorden vol van liefde
en is
dat een bijzonder mooie gave
Doe je iets heel erg goed
en mooi.
En is het van belang
dat jij dat doet.
Zo voelt dat voor mijAls jij praat
Hoor ik ….muziek✨
En dat voelt…. heerlijk!
Wees vrij je eigen weg te gaan,
Altijd.
Ik droomde even hardop

Martine Mossou, Lachend Hart

martinIsabelle heeft het bijzondere vermogen om haar denken en voelen te laten samensmelten tot een altijd heldere vraag over het hier en nu. Zo laat ze mensen op natuurlijke wijze een nieuwe ruimte ontdekken van waaruit ze in beweging kunnen komen voor het versterken van hun persoonlijke duurzaamheid. Martin Doolaard, Energenda

bolhuisIsabelle nodigt uit en bevraagt op een zachtmoedige en scherpzinnige wijze de gesprekspartners. Zo destilleert zij belangrijke waarden en geeft deze expliciet terug zodat de dynamiek in de groep op een hoger plan komt. Tot dan toe nog onvermoede kanten van het gespreksonderwerp komen daarmee tot bewustzijn hetgeen de creatieve uitwisseling tussen de deelnemers sterk bevordert. René Bolhuis, Hypnotherapie Almere

Gerhard te WinkelSamen met Isabelle heb ik het project ‘Dichten buiten de grens van je gedachten’ opgezet. Dat was een bijzonder creatief proces, dat verrassend snel en soepel verliep. Ik zou deze workshop met niemand anders durven geven. Ze is creatief en authentiek, bovendien is ze niet bang buiten de gebaande paden te gaan. Isabelle is inspirerend en betrouwbaar, fijn om mee samen te werken, een topper.Isabelle is integer, kan heel goed luisteren, problemen snel tot de kern terug brengen. Door haar integriteit, wijsheid en inlevingsvermogen kan ze mensen een pad geven, die ze kunnen gaan. Ze heeft in een lastige situatie naar me geluisterd en enorm geholpen met haar advies. Ze heeft veel vakkennis en koppelt dat aan gevoel en een passie voor mensen. Ze heeft een goede intuïtue, ze is open, durft zich kwetsbaar op te stellen, is betrokken. Het is een voorrecht om met haar samen te mogen werken. Ik hoop nog veel projecten met haar te mogen doen.Gerhard te Winkel, Gerhard te Winkel Producties

Ik heb Isabelle leren kennen als iemand die snel de essentie doorheeft van het vraagstuk. Door haar inhoudelijke insteek en zeer betrokken opstelling geeft ze je snel ideeëen die je naar de oplossing sturen. Desgevraagd, helpt ze graag mee in het bereiken van die oplossing. Handen uit de mouwen dus. Door haar denkkracht inspireert ze op effectieve wijze, kortom: Thinkspirator! Arnoud Margadant, Motorrouter- initiatief

Nav het thema anders in gesprek met vrouwen over verborgenheid, geïnitieerd door Avanti en het liefst georganiseerd in een van de gezondheidscentra, kwam ik in contact met Isabelle. Geen gemakkelijk thema en hier een optimale werving voor te creeren. De hele samenwerking met Isabelle in dit proces vond ik bijzonder aangezien zij zich ook heel bewust was van dit gevoelige thema. Isabelle wist ook steeds zeer goed in te voegen aan de veranderende situatie. Zelfs zodanig, met een andere groepssamenstelling dan verwacht, er toch het optimale eruit weten te kunnen halen, echt chapeaux!!! Een top gespreksleider die in korte tijd een dusdanige veilige sfeer kan creëren dat vrouwen verborgenheden hebben kunnen delen. En dat ieder hiervan wat heeft mee kunnen nemen.” Ingrid Brockx

Ik wil je graag ook bedanken voor al het meedenken en meewerken, wat je het afgelopen jaar hebt gedaan.Je input was altijd verfrissend en verrijkend voor me. Eelco de Geus, Vienna Institute for Systemic Dialogue

Isabelles kracht ligt in de verbinding. Ze is in staat zich op diverse niveaus te begeven en vanuit diverse invalshoeken te werken. Van daaruit brengt ze krachtige verbindingen tot stand. Isabelle is in staat mensen en hun talenten en kundes op de juiste plaatsen neer te zetten/samen te voegen om het beste resultaat te krijgen! Daarnaast is ze ook nog eens een fijn, warm persoon met een hoog iq en een absoluut positieve instelling. Judith de Jong

Isabelle heeft mij geholpen mijn bedrijfsplan (en mijn latere ideeen) te verduidelijken, duurzaam en levensvatbaar te maken. Ik heb haar ingeschakeld toen ik voor mezelf ging beginnen als (budget-) fysiotherapeute en mijzelf wilde profileren op sociale media. Ze gaf mij goede adviezen op maat gesneden en met haar hulp heb ik diverse profielen aangemaakt. Ze denkt nog steeds met me mee, stelt kritische vragen en inspireert me wekelijks.Annemarijn Oosterwelder, Volleven

Als je behoefte hebt aan een inspirerende, creatieve en een beetje dwarse denktanker, dan kan ik je Isabelle Peper van harte aanbevelen.
Vanuit haar behoefte aan concrete oplossingen werkt ze met passie en zichtbaar plezier aan het ontrafelen van een op het oog ingewikkelde vraagstelling of formuleert in korte tijd een scala van alternatieve aanpakken, altijd realistisch en met oog voor het beschikbare budget. Martin Doolaard, Natuurlijk Geïnspireerd

Isabelle is een inspirator pure sang: ze luistert, vraagt door, denkt met je mee. Ze geeft je terug wat ze ziet en hoort in je verhaal en vooral waar mogelijk nog wat losse eindjes zitten. Ze helpt je om je business naar de volgende stap te tillen door haar totaalbeeld van de situatie te combineren met haar kennis en ervaring van marketing, innovatie en management. Saskia Smet, Numentum

Isabelle is een pittige dame met een scherp oog voor details en zij is in het bezit van een goed creatief analytische talent, waarmee zij een goede adviseur is voor bedrijven die moeite hebben met het kiezen van een (strategische) richting . Zij denkt geweldig met je mee en zorgt dat je uiteindelijk de oplossing zelf bedenkt, die realistische is en uitvoerbaar.
Ik ben geweldig trots dat zij in onze Raad van Advies wilt plaats nemen. Wil Roode, Stichting Wilskracht Werkt

Isabelle, we bedanken je hierbij voor je grandioze gespreksleiding, zowel tijdens de Dag van de Dialoog 2013 als de laatste in 2014. Ook tijdens ad hoc gesprekken hier bij ons aan tafel weet je zo duidelijk puntjes op de i te zetten. En zelfs tijdens je workshop “Moodboard maken” weet je de dialoog in onszelf te zoeken. Persoonlijk ervaar ik je als een fijne steun op de achtergrond – hopelijk ga je niet uit beeld!! Wilma Schaaders ‘t Tweede Trefpunt

Graag willen wij jou nog bedanken voor je inzet vooraf aan de dag van de dialoog gehouden op maandag 10 november. Wij hebben het mogen ervaren, als een prettige samenwerking en een goede voorbereiding. Waardoor de bewoners van Almere Buiten zich vrij en ongedwongen voelden om op de gestelde vragen te reageren. Mede door jou sturing en begeleiding tijdens het houden van de dialoogtafel. Marja de Langen, Coördinator dagactiviteiten, Leger des Heils Flevoland

Isabelle is in staat om je karakter te omschrijven op grond van je LinkedIn-profielfoto. Dat heeft de schijn van magie, maar is in werkelijkheid het terugkoppelen van feedback. De impact van de feedback ontstaat door Isabelles eigen loopbaanervaringen, die er niet om liegen. Je kunt de feedback gebruiken in het kader van je loopbaanontwikkeling. Bijvoorbeeld groeien naar de jas, die je nu nog net niet past.Wilma Reezigt

Vaak zie je om je heen dat mensen dan wel bedrijven vaker vastlopen dan wel niet bereiken wat ze hadden gedacht te bereiken, door hun eigen “ingebakken” programma, dan door de (veranderende) omstandigheden om hen heen. Het leren zien van andere denkmethodes, het leren onderscheiden van feit en veronderstelling, het doordringen tot de werkelijk kern van de problematiek, is iets dat je veelal niet zelf kan. Of slechts met heel veel moeite. Isabelle is een meester in het begeleiden van deze processen. Met haar grote ervaring in diverse managementfuncties, het vermogen echt te luisteren en haar enorme mensgerichtheid is zij een echte, echte THINKSPIRATOR. Ik raad haar van harte aan bij elk denkproces waarbij u behoefte heeft aan duidelijkheid, richting, inspiratie en helderheid. Van harte! Peter Beks, Senior interim professional

Isabelle verstaat de Kunst jouw bedrijfsstructuur ‘zichtbaar’ te maken. Zoals Mondriaan de Kunst verstond de lijnen op zijn schilderij te laten ontstaan dáár waar raakvlakken elkaar begrenzen, zo schildert Isabelle jouw unieke bedrijfsstructuur met haar penseel door het raakvlak te vinden met jouw gedachten als verf. Jolanda Simons, BreinCode®

Ben onder de indruk wat je allemaal uit foto’s weet te halen. Complimenten voor de rake beschrijvingen! Saskia Kock

Was een perfecte inbreng van je vorige week, merk nu steeds meer hoeveel rust en helderheid het geeft.” Paul de Wit

Isabelle es una persona muy activa, entusiasta, positiva, responsable y muy comprometida tanto con su trabajo como en todo lo que se involucre. Desde que tengo el placer de gozar de sus servicios, veo una y otra vez su gran capacidad para aportar creatividad en la resolución de todo tipo de problemas buscando siempre la alternativa más adecuada. Es una gran profesional, pero mejor persona, de total confianza, amiga de sus amigos y siempre dispuesta a escuchar y ayudar a quien lo necesite, y eso, precisamente, es lo que hace que haga tan bien su trabajo, entiende perfectamente las necesidades de su cliente, por lo que obtiene resultados brillantes. Ana Pilar Arco

I worked with Isabelle when she was hired by Cefic (European Chemical Industry Council) to work on Education-Industry Partnership issues about 10 years ago. I learned to know her as a focused and reliable professional with lots of interesting ideas and a constructive and effective way of promoting the EIP-issues. According to my experience she is an innovative and inspiring person. I really enjoyed working with her. Riitta Juvonen, Chemical Industry Federation of Finland

>Dankzij de gesprekken met Isabelle heb ik durven kiezen! Tijdens een business course traject bij de UOA heb ik meerdere gesprekken gevoerd met Isabelle. Als coach in dit traject heeft ze mij kritisch laten kijken naar mijzelf met als opdracht een keuze te maken en daar ook voor te staan. Na een aantal gesprekken heb ik een keuze kunnen en durven maken: ik heb gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en mijn baan opgezegd. Dankzij de gesprekken met Isabelle ben ik mij beter bewust van mijn overwegingen en de keuzes die ik maak. Regelmatig denk ik terug aan onze gesprekken: focus en kies! – Dank je wel. Hilde van den Heuvel, bureau wat:

Isabelle heeft een open en enthousiaste houding die weet te inspireren. In een vrijwilligersorganisatie met veel verschillende belangen van groot belang! Ze redeneert vanuit een integrale visie wat er voor zorgt dat je een pas op de plaats maakt en terug gaat naar de essentie, voordat je verder gaat. Haar verrassende blik zorgt er dan vaak voor dat je ineens merkt dat je een hele andere kant op gaat dan je aanvankelijk beoogde. Beslist noodzakelijk voor een brede discussie en het bewerkstelligen van het benodigde draagvlak. Daarbij verliest ze de details niet uit het oog. Ze is met name degene die de puntjes op de spreekwoordelijke i zet. Een aanwinst voor ons team! Ans Baten-Schuurman, Stichting Wetswinkel Almere

Ik heb Isabelle expliciet benaderd om haar specifieke kwaliteiten en ik heb een zeer nauwe samenwerking gezocht en gekregen. Ik waardeer Isabelle om haar eerlijkheid en het blijven geven van haar mening. Ook wanneer het een onderwerp betreft dat ze ogenschijnlijk in eerste instantie niet beheerst, is ze in staat een heldere visie te formulieren. Dat onze discussies niet altijd even soepel verliepen was nu precies de reden voor de keuze voor Isabelle: ze laat je anders kijken en neemt geen genoegen met een simpel nietszeggend antwoord. Juist dit zorgt voor een effectief proces en uiteindelijk een resultaat waar ik trots op ben. Haar bijdragen zijn van onschatbare waarde geweest.Carlos Erselina, iBiC i/o

Insight, intercultural awareness and analytic thinking – these are the core capabilities that make Isabelle such a good “thinkspirator”. She communicates with ease at any level and sees the potential in every person. Being capable to understand the “big picture” while having an incredibly good eye for detail Isabelle always offers a new and “in depth” perspective over things.
She is the type of person who can bring structure to chaos, fluidity to stiffness and discover all the grey shades between black and white.
A great person and a resourceful professional!Catalina Sparleanu

Isabelle is a kind listener and is very thoughtful in her feedback. A good sounding board not only bounces your words back at your but relfects them with a new insight. I have been impressed with Isabelle’s willingness to work past her initial solutions and reactions and to incorporate my issues and difficulties implimenting those answers to find a solution that can not only meet the problems, but do so in such a way that I feel more confident of achieving success. Kimon Inglessis –the Amsterdamman

Ik heb Isabelle in korte tijd leren kennen als een warm, open en enthousiast persoon, die mij vanuit haar authenticiteit heeft weten te raken. Daarnaast heb ik ook het genoegen gehad om haar professionele skills te mogen aanschouwen en ervaren. Isabelle heeft ons enorm geholpen met het positioneringsvraagstuk van Svelar Vitaal. Ze weet snel de kern te raken (wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen) en weet op eenvoudige wijze de juiste verbindingen te maken. Hierdoor ontstond er voor ons ineens helderheid, die we wel al voelden, maar niet goed onder woorden konden brengen. Heerlijk om te ervaren hoe Isabelle op haar eigen natuurlijke wijze het plezier/persoonlijke met het zakelijke kan combineren. In mijn ogen een groot talent! Ruud de Smit –Svelar Vitaal BV

 

Isabelle blijft je verrassen door haar andere kijk naar zaken, helder inzicht en intelligentie. Daarbij heeft ze een groot invoelend vermogen en is een warme persoonlijkheid. Welke uitdagingen er ook zijn in het werk, met haar is het gewoon LEUK; een echte thinkspirator…! Linet Warburg – LIWA Organisatie-advies & Personal Coaching

Al een paar maanden zat ik vast met mijn bedrijf. Ik wist mijn niche niet af te kaderen en te verwoorden en daarmee kwam ook mijn pitch niet uit de verf. Mijn programma’s zijn absoluut succesvol maar ik kon zelf de woorden niet bedenken wat mij onderscheidt van de rest. In nog geen uur wist Isabelle de kern van mijn kwaliteiten te verwoorden en handvatten te geven voor mijn vervolg stappen. Mijn niche is duidelijk en ik heb een helder beeld hoe ik nu mijn teksten op mijn website kan gaan opbouwen. Isabelle, enorm bedankt voor jouw geweldige ideeën, vragen en focus. Ik kan nu gericht verder met mijn bedrijf en dat voelt fantastisch! Esther Verdonk – Productive Environment Solutions

Isabelle is een allrounder die doelgericht te werkt gaat. Ze weet snel tot de kern van de zaak (probleem, doelstelling, etc.) door te dringen en op een no-nonsense manier aan te pakken. Ze weet daarbij mensen te binden en aan zich te verbinden. Ze is intelligent en heeft een open en vriendelijke persoonlijkheid. Henk Korevaar – F-fectis organisation + innovation

Isabelle is a manager who keeps focus on what are the main targets, the group, she is part of, wants to achieve. I have got to know how for over a year now. She impressed me by holding the group of experts on track in the discussions we had on how to tackle devious/criminal Antillian youth in the Netherlands.
Without her, we would would have lost sight on the most effective approach. She has a strong charachter. It has been a great pleasure working with her. Geert Horstmann – GHI

I wrote a book together with Isabelle, a great experience! Sjors Beens, Brighthouse

While investigating the feasibility of an Application Service Provider startup I had formed a team of highly motivated professionals to assist me in. During this process Isabelle proved to be very versatile. She also had a good understanding of all processes and has given valuable input to them. During this I got to know her as focused, reliable, efficient, and operates with great loyalty. Isabelle is a great person to work with as she is an exceptional individual. Marcel Ramaker, IT Essentials

Isabelle is a very flexible person who listens carefully to her customers. She adapted to different than expected situations easily and elaborated on that. She uses her experiences to help and explain to others in a patient and relaxed way. She is openminded and goaloriented. Ronald Verheijden,OPTIO Nederland BV

I have had the opportunity to interact with Isabelle Peper while we were members of AIB over 10 years. I always admire her professional approach. She is straight and honest. She always comes forward, if you seek any help/ assistance, with grace and smile. She is a wonderful person with humanity. Raghunathan SV Selling Cement/Financial Services, SVR (business partner)

I worked with Isa at IPMA-NL, at that time known as PMI-NL, and I very much enjoyed her professional, open minded and enthousiastic way of doing things. An excellent lady to work with. Karel de Bakker, deB Project & Risk

It has been a charm to work with Isabelle, she is creative, innovative, efficient and pleasant. Through periods of stress Isabelle remains focussed on the target and quickly identifies the necessary tasks and when do perform them. She is very professional in her way of dealing with her work and I can only recommend her to future business partners. Sara Goldberger

Isabelle is good at what she does. She was able to revise my business plan and she did a great job at it. I would highly recommend her… Peter Kahihu, SLC International

I got to know Isabelle through a global organization and ever since I know her, she has proven utmost reliability, visionary entrepreneurship, great loyalty and a most dedicated work attitude with the very best project management skills one can possibly desire! Highly recommended! Peter R. Luiks, PERLU investment banking

She did a good job! Morey Manor, independent consultant

I admired her persistence and “never say die” attitude. She appears to be well informed and well-connected. Anyone hiring her services stands to benefit from her multilingual abilities and her hard-working persistence. Joop Teernstra, Imachination